Kreu

Rikualifikimi i zonës urbane

Rikualifikimi i zonës urbane pranë qendrës së qytetit të Vlorës.

Premiera e komedise “Sundimi i gruas”

Dt. 9,10,11 Nentor 2018, ora 19:00, Premiera e komedise “Sundimi ...

Takim Publik: Llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018

U organizua ne Orikum dhe Dukat takimi publik ku tema ...

Takim Publik: Llogaridhëni për zbatimin e buxhetit për vitin 2018

Kryetari i Bashkisë z. Dritan Leli së bashku më përfaqësues ...

Takimi me Ambasadoren e Hollandës në Shqipëri

Sot, Kryetari i Bashkisë Vlorë z.Dritan Leli mirëpriti në zyrën ...

Programi për Partneritetin Urban II (UPPII)

Në kuadër të Projektit të Bankës Botërore “Programi për Partneritetin ...

Krijimit te Orkestres Simfonike te Vlores

40-Vjetori i Krijimit te Orkestres Simfonike te Vlores, kremtohet sot ...

Projekti për rrugën Vlorë -Orikum dhe dy bypaseve periferike në këtë zonë

Së bashku me përfaqesuesit e Fondit Shqiptar të Zhvillimit si ...