Kreu

Bulevardit ‘Ismail Qemali’ i janë shtuar 409 pemë

Tashmë bulevardi ‘Ismail Qemali’ do i shtohen 409 pemë 🌳 në të ...

Gezuar 7 Marsin

Ceremonia e nderimit me titullin “Mirënjohje e qytetit të Vlorës” ...

Nisma për shtimin e gjelbërimit

Sot, nxënësit e ciklit fillor të ‘Aulonës’ iu bashkuan nismës ...

Vijon puna e projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat

Vijon puna për prishjen e objekteve pjesë të projektit të ...

Segmentini i dytë ne bulevardin “Ismail Qemali”

Se shpejti hapet dhe segmentini i 2 ne bulevardin “Ismail ...

Në kuadër të projektit ndërkufitar “KURSE UJIN / SAVE WATER

Në kuadër të projektit ndërkufitar “KURSE UJIN / SAVE WATER: ...

Parku Kombëtar i Llogarasë

A e dini ku ndodhet Pisha Flamur në Parkun Kombëtar ...

Figura dhe roli i Ismail Qemalit në zhvillimet politiko-shoqërore

Zhvillohet në sallën Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Konferenca shkencore, ...