Kreu

Ambasadori i Hungarisë: Projekte konkrete në turizëm dhe ekonomi

Vlora dhe Hungaria duhet të ndërtojnë bazat e një bashkëpunimi ...

Rikonstruksioni i “Shkollёs sё Kuqe”

Kjo ёshtё qendra e fshatit  Dukat nё Vlorë , nё ...

Ekspozita e piktures “Kruja dhe Skenderbeu”

U çel mbreme, dt.10 dhjetor 2018, ora 17:00 ne Galerine ...

Së bashku për të ndezur dritat e pemës se Vitit Te Ri

Të gjithë së bashku për të ndezur dritat e pemës në ...

Zërat e Bardhë

Ju mirëpresim  në datën 27.11.2018 në teatrin “Petro Marko”  ora ...

Festa e Pavarsisë në Vlorë

Nën kujdesin e vecantë të Kryetarit të Bashkisë Vlorë z. ...

Projekti i fizibilitetit për ujërat e zeza të Njësisë Administrative të Orikumit

Është duke u zhvilluar projekti i fizibilitetit për rikonstruksionin dhe ...