Kreu

Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian
Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore
Gezuar 7 Marsin
Nisma për shtimin e gjelbërimit
previous arrow
next arrow
Slider

Projekti CRISCO

Projekti CRISCO tashme ka përfunduar. Ishte një përvojë e shkëlqyeshme ...

Regata del Grande Salento “Brindizi-Vlorë”

Në datat nga 4 në 6 Korrik Gjiri i Vlorës ...

Konsultimi Publik mbi draf-planin për Integrimin dhe Fuqizimin e komunitetit Rom dhe Egjiptian

U zhvillua sot, në ambjentet e Bashkisë Vlorë, Konsultimi Publik ...

Mbledhja e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore

Në Mbledhjen e Këshillit Konsultativ të Qeverisjes Qendrore dhe Vetëqeverisjes ...

Bulevardit ‘Ismail Qemali’ i janë shtuar 409 pemë

Tashmë bulevardi ‘Ismail Qemali’ do i shtohen 409 pemë 🌳 në të ...

Gezuar 7 Marsin

Ceremonia e nderimit me titullin “Mirënjohje e qytetit të Vlorës” ...

Nisma për shtimin e gjelbërimit

Sot, nxënësit e ciklit fillor të ‘Aulonës’ iu bashkuan nismës ...

Vijon puna e projektit të Rikualifikimit të qëndrës së fshatit Dukat

Vijon puna për prishjen e objekteve pjesë të projektit të ...