Kreu

Natën e vitit të ri, të gjithë te pema

Natën e vitit të ri, të gjithë te pema🎄 Presim ...

Leli: Do kthejmë në investime dhe shërbime, çdo qindarkë të taksapaguesve.

Projektbuxheti i vitit të ardhshëm i bashkisë Vlorë, përbën dokumentin ...

Projekti Rikualifikimi i Qendres se fshatit Dukat

Projekti “Rikaualifikimi i Qendres se fshatit Dukat”, eshte nje projekt ...

Meraviglioso

“Meraviglioso” ashtu si titulli ishte koncerti mbrëmë në teatrin “Petro ...