Vlora 2500 vjeēare

Vlora merr “ēertifikaten e lindjes”

Lexo...

 

 

Emblema

e bashkise Vlore bazohet ne tre elemente

Lexo...

 

 

Historia

historia e Lavdishme e Vlores
Lexo...

 
Image
 
28.09.2016 SHPALLJE VEND I LIRE PUNE Specialist pagash

Nė zbatim tė nenit 22 dhe tė nenit  25, tė ligjit 152/2013 “Pėr nėpunėsin civil”,i ndryshuar, si dhe tė Kreut II, IV dhe VI tė VKM nr Nr. 243, datė 18.3.2015, Drejtoria e Burimeve Njerėzore e Bashkisė Vlorė shpall procedurat e levizjes paralele dhe pranimit nė shėrbimin civil pėr  pozicionin:

 Specialist Pagash nė Drejtorinė e Menaxhimit Financiar, kategoria IV-A

Lexoni tė plotė "NJOFTIM" 

Drejtoria e Burimeve Njerėzore

Bashkia Vlorė

 
28.09.2016 SHPALLJE PER PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL Specialist per Mbrojtjen e Femijeve

SHPALLJE PĖR PRANIMIN NĖ SHĖRBIMIN CIVIL

(Specialist per mbrojtjen e femijeve nė Drejtorinė e Ndihmes dhe Sherbimit social)

Lloji i diplomės: “Shkenca sociale”, niveli minimal i diplomės "Master Profesional"

Drejtoria e Burimeve Njerėzore tė Bashkisė Vlorė nė bazė tė nenit 22 tė ligjit nr.152/2013 “Pėr nėpunėsin civil” dhe pikės 1 tė Kreut II tė VKM nr. 243, datė 18.3.2015, “Pranimin, lėvizjen paralele, periudhen e proves dhe emerimin ne kategrine ekzekutive”, njofton se pėr plotėsimin e vendit tė lirė tė punės me procedurėn e lėvizjes paralele nuk shpallet asnjė kandidat. 

Read more...
 
19.09.2016 SHPALLJE VEND I LIRE PUNE Inspektor i Sherbimit veterinar

Nė zbatim tė nenit 22 dhe tė nenit  25, tė ligjit 152/2013 “Pėr nėpunėsin civil”,i ndryshuar, si dhe tė Kreut II, IV dhe VI tė VKM nr Nr. 243, datė 18.3.2015, Drejtoria e Burimeve Njerėzore e Bashkisė Vlorė shpall procedurat e levizjes paralele dhe pranimit nė shėrbimin civil pėr  pozicionin:

Inspektor i Kontrollit Veterinar nė Drejtorinė e Shendetit Publik dhe Mbrojtjes Konsumatore, kategoria IV-A

 

Lexoni tė plotė "NJOFTIM" 

Drejtoria e Burimeve Njerėzore

Bashkia Vlorė

 

 
16.09.2016 SHPALLJE VEND I LIRE PUNE Specialist per mbrojtjen e femijeve

Nė zbatim tė nenit 22 dhe tė nenit  25, tė ligjit 152/2013 “Pėr nėpunėsin civil”,i ndryshuar, si dhe tė Kreut II, IV dhe VI tė VKM nr Nr. 243, datė 18.3.2015, Drejtoria e Burimeve Njerėzore e Bashkisė Vlorė shpall procedurat e levizjes paralele dhe pranimit nė shėrbimin civil pėr  pozicionin:

Specialist per mbrojtjen e femijeve nė  Drejtorinė e Ndihmes dhe Sherbimit Social, kategoria IV-A

 Lexoni tė plotė "NJOFTIM" 

Drejtoria e Burimeve Njerėzore

Bashkia Vlorė

 
09.08.2016 SHPALLJE REZULTATI PER “SPECIALIST PAGASH”
Nė zbatim tė ligjit Nr.152/2013 “Pėr nėpunėsin civil” I ndryshuar, nė pėrfundim tė procedurave tė konkurimit pėr plotėsimin e vendit tė lirė nė pozicionin 
Read more...
 
09.08.2016 SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE: “SPECIALIST JURIST”
Nė zbatim tė ligjit Nr.152/2013 “Pėr nėpunėsin civil” I ndryshuar, nė pėrfundim tė procedurave tė konkurimit pėr plotėsimin e vendit tė lirė nė pozicionin 

Read more...
 
08.08.2016 Shpallje fituesi Specialist Personeli
Nė zbatim tė ligjit Nr.152/2013 “Pėr nėpunėsin civil” i ndryshuar, nė pėrfundim tė procedurave tė konkurimit pėr plotėsimin e vendit tė lirė nė pozicionin
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 16 of 482

 

 

DVD 2004

Guida turistike e Vlores 2004. Nje Botim i Bashkise Vlore.
Zmadho...

 

 

DVD 2005

Guida turistike e Vlores 2005. Nje Botim i Bashkise Vlore.
Zmadho ...

 

 

DVD 2006

Guida turistike e Vlores 2006. Nje Botim i Bashkise Vlore.
Zmadho...

Te reja/Flash

Njoftim

Bashkia Vlore, ne zbatim te V.K.M-se 369, date 18.05.2016 “Per miratimin e rregullores “Pėr kushtet dhe kriteret e ushtrimit tė veprimtarisė sė stacionit tė plazhit”, Urdherit te Brendshem Nr. 152, date 27.05.2016 ”Per dhenien te hapesirave publike per veprimtarine e stacioneve te plazhit”, Njoftimit Nr.4368 prot., date 01.06.2016 te Bashkise Vlore,

Read more...
 

Buxheti

INVITATION TO VLORA

Test

Weather


Kontaktoni me neWebmail Login

Username
Password

Emergjencat Civile


bashkiavlore.org